Thrillers Leestafel.info

spannende boeken en een beetje fantasy

Sarah Dunant


spannende boekOnderhuids
Sarah Dunant


Hannah Wolfe is privé-detective. Zij wordt naar een beautyfarm gestuurd om daar uit te zoeken wie de persoon is die sabotage pleegt. Er is geknoeid met massageapparaten, met crèmes, en er drijven dode vissen in een kuurbad. Terwijl Hannah het personeel ondervraagt, laat ze zich kneden, modelleren, oliën en stomen, en drinkt ze rozenbottelthee. Het duurt niet lang voor ze ontdekt wie de dader is. Maar het meisje blijkt in opdracht te werken. Van wie? De mooie eigenaresse van de beauty farm wil Hannahs opdracht verlengen: ze moet de opdrachtgever zoeken, want, en dat vertelt de vrouw nu pas!: haar man is bedreigd, en dat heeft ongetwijfeld met elkaar te maken.
Die man noemt zich esthetisch chirurg, maar helaas zijn niet al zijn cliënten tevreden. Hannah laat zich tegen de wil van zijn vrouw door hem onderzoeken. En dat had ze beter niet kunnen doen...


Een lekker hapje detective, een goed verteld verhaal. Verkeerde sporen, gevaarlijke situaties, een ontluikende romance, het heeft van alles wat. Maar het is ook erg voorspelbaar.


ISBN 90 254 0548 7 Paperback 255 pagina's uitgeverij Contact 1996
Vertaald door Marijke Versluys

© Marjo, februari 2009

Lees de reacties op het forum, klik HIER


Recensies

Boven