Thrillers Leestafel.info

spannende boeken en een beetje fantasy

Carla Vermaat

Nachtval
Carla Vermaat


Dit is het tweede boek van Carla Vermaat. En in mijn ogen ook veel beter als de eerste. In dit boek hangt een beklemmende sfeer en daardoor blijf je maar lezen.


Maart 1994:
Sandra Driehuis heeft een saai huwelijk. Ze heeft ervoor te kiezen om voor de kinderen te zorgen, maar nu die de deur uit zijn hebben zei en haar man niks meer tegen elkaar te zeggen.
Dan op een dag verdwijnt Simon Driehuis op een raadselachtige manier. Een paar dagen later wordt hij vermoord aangetroffen.


Maart-April 2000:
Sandra heeft een nieuw leven opgebouwd met een nieuwe man en is helemaal opgefleurd daardoor. Amanda de dochter van Sandra heeft het zes jaar na dato nog steeds moeilijk met de dood van haar vader. Ze is daardoor niet in staat om lang een relatie met iemand te hebben. Dan geven Sandra en haar nieuwe man Amanda een schildervakantie cadeau naar Engeland.
Daar ziet ze een man lopen en ze schrikt zich rot, want die man loopt net als haar vader. Maar hoe is dat mogelijk en wat weet Sandra ervan?


Ik zag op Crimezone dat Carla Vermaat weer een nieuw boek heeft, die ga ik zeker lezen.


De auteur:
Carla Vermaat is werkzaam in het onderwijs en organiseert schildervakanties. Ze woont met haar kinderen in Zaandam.


ISBN 9022537587 Ingenaaid, 272 pagina's Verschenen: oktober 2003 Gewicht: 373 gram Formaat: 215 x 138 x 25 mm De Boekerij

Bianca, februari 2005

Reageren? Klik hier!


Recensies

Boven