Thrillers Leestafel.info

spannende boeken en een beetje fantasy

Bella ItaliaBella Italia
Suzanne vermeer


Doorsneegezinnetje gaat op vakantie naar Italië, maar alles eindigt in een drama.
Het gezinnetje bestaat uit Hans en Petra met hun elfjarige zoon Niels. Hans heeft idyllische herinneringen aan zijn eigen jeugdvakanties, maar herinnert zich ook de openbare, niet altijd even schone toiletten, en de muggen… maar Niels wil kamperen, hotels zijn maar saai.
Ze vinden een middenweg, en belanden in een mobile home, aan het Gardameer.
Al snel neemt de zoon van de buren, Thijs, Niels mee naar de jongerenactiviteiten die op de camping georganiseerd worden.
Hans vindt het maar niets, dat ze hun zoon nu niet meer in het oog kunnen houden, en gaat dan ook stiekem kijken. Het is ook daarom dat ze – aarzelend - kennis maken met de buren.
Is die jongen wel betrouwbaar? Maar de jongens komen op de afgesproken tijd thuis.
Het lijkt een mooie vakantie te worden, maar dan zien Hans en Petra op een avond Thijs thuiskomen. En Niels is er niet bij…


Suzanne Vermeer houdt de spanning goed vast, je wil weten hoe het afloopt. Zelfs als voor de lezer de dader al bekend is, blijf je doorlezen. Want bekend is nog niet betrapt, of gepakt, en het is een gevaarlijk persoon.
Als ik nu ga verklappen wat er verder gebeurt is het leuke van dit boek helemaal weg, dus ik zeg niets meer. Het is een hap-slik-weg-verhaal, lekker voor op het strand.
Dat wil zeggen… niet als je een jong kind bij je hebt, dat alleen op avontuur wil!


ISBN 9789022999875 | paperback |226 pagina's | A.W. Bruna Uitgevers | juni 2011

© Marjo, 16 juli 2011

Lees de reacties op het forum en/of reageer, klik HIER


Recensies

Boven